Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lamont Mack va evolua în Liga Adriatică

Paul Olar

Paul Olar
06.09.2016

Karpoš Sokoli Skopje se pregătește serios pentru viitoarea ediție de Ligă Adriatică. Gruparea din capitala Macedoniei a legitimat un baschetbalist cunoscut de către publicul din România. Este vorba de Lamont Mack, fosta extremă a Energiei Târgu Jiu.

Americanul a plecat cu scandal de la Târgu Jiu, după ce a avut o altercație cu antrenorul Hristu Șapera. Odată ce s-a despărțit de echipa alături de care a cucerit locul trei la turneul final EuroChallenge, Mack a ajuns în Franța. Lamont a activat la Le Havre, formație pentru care a înregistrat medii de 13.5 puncte și 3.0 recuperări.

Pe lângă Mack, Sokoli Skopje a legitimat și un fundaș american, Kendrick Perry. Conducătorul de joc sosește din Ungaria, de la Kormend, și a mai jucat în Australia, respectiv D-League.

*Foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!