Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lamonte Ulmer: "Poate fi succesul ce ne poate arunca definitiv în această luptă pentru play-off"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
21.03.2014

Ulmer

Într-un interviu acordat site-ului nostru, Lamonte Ulmer a vorbit despre jocul pe care echipa din Piteşti îl va susţine în compania lui SCM U Craiova.

Lamonte, în primul rând, cum crezi că va fi disputa cu Craiova?

Spun încă de pe acum că va fi un meci dificil. Trebuie să fim concentraţi pe acest joc pentru că jucăm şi acasă. Avem nevoie să revenim în partidele oficiale cu un joc bun, mai ales că în ultima etapă, nu am avut parte de meci.

Cât de important ar fi un succes pentru echipă în jocul cu Craiova?

Foarte important. Avem nevoie de o victorie mai ales că în ultimele jocuri nu am reuşit să câştigăm. Poate fi chiar succesul ce ne poate arunca definitiv în această luptă pentru play-off...

Apoi, cum vezi seria următoare de jocuri?

Toate duelurile sunt dificile şi trebuie tratate serios. Să nu luăm de sus niciun adversar, pentru că pot apărea suprize. Însă, în mod normal nu ar trebui să avem probleme. Nici cu Mediaş, nici cu Timba, şi nici cu Chiajna. Vom face totul să câştigăm şi să fim cât mai sus în acest clasament al play-off-ului. Asigurăm pe toată lumea de acest lucru.

Partida din cadrul etapei a 24-a va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    televizat
    Si daca nu va fi televizat ce? Oricum fanii adevarati ai Craiovei vor fi in Sala si la fel fanii Pitestiului.

    Cred ca o sa fie meciul cu cea mai mare atmosfera...speram doar ca unii baieti de la fotbal care se cred pe camp sa aiba alta treaba la ora meciului :)

    cu 10 ani în urmă (21.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!