Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Larry Turner: „Sunt încântat că voi evolua în EuroChallange”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.11.2014

Pivotul american Larry Turner se află în fața debutului în FIBA EuroChallenge alături de formația gorjeană Energia Târgiu Jiu. Turner și compania vor primi în Oltenia vizita estonienilor de la Tartu Rock, meci care se va disputa marți, 4 noiembrie, începând cu ora 19:00.

„Nu am emoții. Joc baschet de foarte mult timp. Sunt încântat că voi evolua în EuroChallange. Îmi voi pune ghetele, așa cum face orice jucător, și voi intra pe teren. Cerul este o limită. Atât timp cât vom fi împreună și vom asculta de domnul antrenor, care este un conducător foarte bun, nu pot să spun că ne vom opri la jumătate sau mai sus. Totul depinde de noi. Avem o echipă foarte bună și un grup calitativ, care joacă foarte bine împreună. Suntem de abia la început, iar sezonul este lung. Echipa va crește și va putea fi mai puternică”, a punctat baschetbalistul de peste ocean într-un interviu acordat site-ului sportingorj.ro. 

Americanul are 4 meciuri bifate în echipamentul Energiei la nivel de campionat, timp în care și-a trecut în cont medii de 13.7 puncte pe meci, 5.7 recuperări, 1.3 capace, 0.7 intercepții, dar și 3.0 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 14.3 unități. 

*Foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!