Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lasan Kromah a semnat în prima ligă a Franței

Lasan Kromah a semnat în prima ligă a Franței

Lasan Kromah se întoarce în Franța și a semnat cu Cholet pentru sezonul competițional 2020/2021. Jucătorul american a evoluat în stagiunea precedentă în Grecia pentru Kolossos Rodou.

Baschetbalistul născut în Queens, New York, a ajuns la 29 de ani. El măsoară 1.98 metri și este un jucător de pozițiile 2-3.

În stagiunea precedentă, Kromah a avut un sezon excelent în Grecia și a avut medii statistice de 15.7 puncte, 3.9 recuperări și 2.2 pase decisive.

Lasan Kromah a evoluat în România în sezonul 2017/2018 pentru U BT Cluj-Napoca când și-a trecut în palmares cupa. În Liga Națională de Baschet Masculin a bifat 37 de prezențe și a acumulat cifre de 11.3 puncte, 3.0 recuperări și 2.2 pase decisive pe meci.

Kromah a mai jucat în Franța pentru Boulzac Basket și Rouen Metropole în stagiunea 2018/2019. De-a lungul carierei sale a mai trecut pe la Alba Fehervar, Torku Konyaspor, Kavala, Westchester Knicks, Promitheas Patras, Melbourne united și Egis Kormend.

În 2014, Kromah a cucerit titlul NCAA alături de Uconn Huskies, la ultimul său sezon în baschetul universitar nord american.  

foto: fiba.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Foarte bun jucător, absolut normal acest contract după sezonul trecut.
    Interesant că în anul ăla Clujul a avut câțiva jucători de mare calitate, Kromah, Sakic, Miha Lapornik, cu care Silvă nu a știut să lucreze prea bine.

    cu 3 ani în urmă (05.08.2020)
    • Benjamin:

      Kromah
      Pe mine personal nu m-a dat pe spate cand a fost la U. Nu stiu daca e vesnica problema ca Silva nu stie integra jucatori, dar mie personal mi s-a parut un jucator cu un IQ baschetbalistic average. Nimic special, sincer.
      In schimb Sakic.. pfff ce jucator. Intotdeauna mi s-a parut un jucator bun. Acolo sunt aproape convins ca temperamentul lui nu s-a potrivit cu a lui Silva, dar pana la urma cred si eu ca un jucator care stie atata baschet nu prea sta sa asculte crizele unui antrenor care nu prea a demonstrat mare lucru. Pana la urma si respectul e o chestiune care trebuie castigata. Daca ar fi fost adus (ca o prima experienta ca sunt nu ar mai veni la U cat timp ar fi Silva) acuma cu Dule in echipa, eu cred ca ar fi unul dintre cei mai buni 4 din campionat si ar da alt randament.

      cu 3 ani în urmă (05.08.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!