Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlo Lazar: „Suntem pregătiți să luptăm cu orice echipă”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
21.09.2022

Laszlo Lazar: „Suntem pregătiți să luptăm cu orice echipă”

SCM OHMA Mozzart Bet se pregătește pentru participarea în grupa D din Alpe Adria Cup. Bănățenii vor deveni prima echipă din România care evoluează în această competiție.

Gruparea de pe Bega va juca două meciuri într-un mini-turneu pe terenul celor de la KK Zabor, cu gazdele competiției (22 septembrie, ora 20:00) și cu KK Rogaska (23 septembrie, ora 20:00). Cu acest prilej, Laszlo Lazar, căpitanul echipei, a oferit un interviu exclusiv pentru site-ul nostru.

„Primul nostru obiectiv în Adria Cup este să câștigăm cât mai multe meciuri si să ne calificăm in stagiul următor al competiției. Fiecare meci va fi dificil, dar în același timp, cred că experiența de a juca într-un campionat european va fi una benefică și ne va ajuta și in campionatul intern.”

Pivotul de 35 de ani a vorbit și despre viziunea sa legată de adversarii din Alpe Adria Cup.

„Nu cunosc exact valorea adversarilor, dar cred că toate echipele sunt valoroase, participând la o competiție europeană. Tot ce știu e că noi suntem pregătiți să luptăm cu orice echipă și să obținem un rezultat favorabil.”

Lazar a menționat și atmosfera bună din cadrul lotului după perioada de pregătire și jocurile amicale disputate în presezon.

„În echipă, atmosfera este una bună. Deși suntem doar la începutul sezonului și sunt mulți jucători noi, sunt toți oameni de caracter, iar împreună cu jucătorii de anul trecut, este mai ușor sa creăm un grup închegat!”

Nu în ultimul rând, Laszlo a menționat cum vede programul încărcat al echipei din următoarea perioadă.

„Ne așteaptă o perioadă încărcată, cu multe meciuri, deplasări lungi, dar am încredere că împreună cu  stafful tehnic si antrenorii o să reusim să trecem cu bine peste ea.”

Meciurile Leilor din Banat din Alpe Adria Cup vor putea fi urmărite în transmisiune direct pe YouTube, pe HKS TV, canalul Federației Croate de Baschet.

*foto: Facebook/Leii din Banat - Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!