Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlo Polyak revine în Liga Națională și va juca pentru CSO Voluntari

Laszlo Polyak revine în Liga Națională și va juca pentru CSO Voluntari

CSO Voluntari continuă mutările pentru sezonul 2023/2024 și după ce a anunțat transferul lui Titus Nicoară, fosta vicecampioană l-a readus în țară pe Laszlo Polyak.

Jucător pe poziția 2, Polyak, a evoluat începând cu 2018 în Ungaria, la DEAC Debrecen. În ultima stagiune, sportivul în vârstă de 30 de ani a adunat medii de 7.2 puncte, 3.6 recuperări și 1.2 pase decisive în 23 de minute pe meci în prima ligă maghiară, având 35% procentaj din spatele arcului de cerc.

Româno-maghiarul și-a început cariera de profesionist la Nyiregyhaza, iar ulterior a prins sezoane la MAFC Budapesta sau Szolnoki Olaj. Cel mai eficient sezon din carieră la nivel de seniori a fost cel petrecut la MAFC (2016/2017), când în cele aproape 23 de minute petrecute pe parchet pe meci a adunat 9.5 puncte în medie.

El a fost și la BC Mureș Târgu Mureș timp de trei stagiuni, între 2014/2015 și 2016/2017, la clubul mureșean adunând 83 de partide în Liga Națională și Cupa României. Stagiunea 2015/2016 a fost cea mai reușită pentru Laszlo Polyak în România, când a prins peste 17 minute în medie în campionat și peste 32 în Cupă.

În perioada petrecută în România, Polyak a jucat în două finale de campionat, ambele pierdute, precum și într-o finală de Cupă, de asemenea pierdută.

CSO Voluntari îi are până în acest moment sub contract pentru anul viitor pe Lucas Tohătan, Robert Dan, Ionuț Voicu, Titus Nicoară și pe antrenorul Ainars Bagatskis împreună cu staff-ul său.

*foto: DEAC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!