Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: "Am jucat relaxaţi. Am simţit puţin <aer de sus> la timişoreni"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
27.02.2013

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc a reuşit să reziste vreme de 30 de minute pe terenul vicecampioanei BC Timişoara. Ardelenii au cedat însă în ultima parte a jocului şi au pierdut partida din Banat cu 71-89.

Antrenorul Laszlofy Botond a caracterizat evoluţia echipe sale şi a declarat că a simţit un uşor aer de superioritate în jocul gazdelor.

Poate până când s-a rupt meciul am jucat puţin mai relaxaţi ştiind că numai aşa o să avem şanse. Ne-am cam terminat însă benzina. Nu am mai înscris niciun coş în 5 minute. Până la pauză eu zic că am jucat foarte bine. După aceea şi-a schimbat şi Timişoara apărarea, a jucat mai agresiv şi nu am luat deciziile cele mai bune în atac. De acolo a pornit şi jocul Timişoarei pe tranziţie şi pe noi nu ne-au făcut să înscriem nici liberele. Mingi ieşite din inel... Aşa s-a dus Timişoara la peste zece puncte şi nu am mai putu să revenim. Am simţit puţin aer de sus la gazde. Aşa se întâmplă când vine o echipă mai mică, poate jucătorii nu sunt pregătiţi, dar asta nu e problema mea. Noi am încercat să ne folosim de şansele noastre. Cât am putut, am stat în meci, dupaia aţi văzut ce s-a întâmplat.

Botond încă mai speră ca Ciucul să scape de locul 15 pe care îl ocupă acum şi vede Farul drept cea mai bună echipă dintre cele aflate în coada clasamentului.

Eu cred în continuare. Avem meciuri acasă pe care dacă la câştigăm şi nu se întâmplă vreo nenorocire în altă parte s-ar putea. Eu după cum văd, Farul joacă mult mai bine în retur decât Timba şi cred că ei au şanse mult mai mari să avanseze.

Ciucul are doar 3 victorii în acest sezon din LNBM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!