Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: "În ultimul sfert ni s-au tăiat picioarele și am jucat prea individual"

Andra Brudan

Andra Brudan
18.03.2012


Foto: Zoltan Biro

"U" Mobitelco a învins sâmbătă seară pe BC PH Miercurea Ciuc într-un meci ce a făcut parte din cadrul etapei cu numărul 27 a Diviziei A masculine de baschet. La fel ca şi în tur, clujenii s-au chinuit cu gruparea ciucană, învingând cu scorul de 92-78.

La finalul partidei Laszlofy Botond afirmă că adversarii nu au jucat extraordinar însă echipa sa a cedat în sfertul patru, atunci când mai multe acţiuni individualiste i-au costat.

Nici a doua oară nu a fost cu noroc pentru noi la Cluj, am ținut cât am putut de aproape, însă nici ei nu au jucat extraordinar. Am venit doar în ziua meciului și cred că în ultimul sfert ni s-au cam tăiat picioarele și am jucat prea individual. Până atunci însă am jucat mai mult ca o echipă și îmi felicit băieții pentru asta, dar în sfertul patru, când era cea mai mare nevoie, câteva acțiuni individualiste ne-au costat. Am pierdut mingea, am primit câteva coșuri ușoare și cu asta s-au dus peste zece puncte și n-am putut să revenim.

Întrebat ce îţi propune în următoarele meciuri, tehnicianul ciucan speră ca echipa sa să joace bine, pe teren propriu, cu Oradea şi Giurgiu.

Ne propunem să jucăm cât mai bine în meciurile de acasă cu Oradea și cu Giurgiu, să încercăm să câștigăm fiecare meci, și să ne pregătim pentru play-off, unde totul va fi mult mai greu, va fi pe muchie de cuțit. Socotesc că o să jucăm cu Craiova, și dacă reușim să câștigam acolo ar fi foarte bine, ne-am mai scoate din sezonul nereușit pe care l-am facut.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!