Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: "La Oradea va fi cu totul alt meci"

totalbaschet.ro, Foto: Halmágyi Zsolt

totalbaschet.ro, Foto: Halmágyi Zsolt
25.09.2011

Luni seară, începând cu orele 18:30, la Arena Antonio Alexe din Oradea este programată partida dintre formaţia locală şi BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc. Va fi ultimul joc din optimile de finală ale Cupei României. În tur, ciucanii s-au impus surprinzător la 4 lungimi, scor 82-78, după ce au revenit de la -16 puncte. Dino Erceg a fost omul gazdelor, croatul înscriind 29 de puncte pentru formaţia sa.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Laszlofy Botond afirmă că partida de la Oradea va fi cu totul alt meci. De asemenea tehnicianul grupării harghitene afirmă că presiunea va fi pe umerii adversarilor şi că echipa sa îşi va juca şansele până la capăt.

La Oradea va fi cu totul alt meci. Noi l-am pregătit cu grijă, iar victoria din tur, chiar la diferenţă mică, ne avantajează cât de cât, Presiunea va fi mai mult pe adversarii noştrii. O să încercăm să ne jucăm şansele până la capăt, vom vedea cum va ieşi.

Formaţia care se va califica mai departe va întâlni CS Otopeni în sferturile de finală ale competiţiei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!