Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: "Nu am cuvinte să descriu această partidă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.04.2012

Miercurea Ciuc cedează surprinzător la Iaşi în meciul doi al playout-ului. Ciucanii, cu patru jucători străini în lot nu au putut învinge o echipă formată în mare parte de juniori. Aceştia au cedat cu scorul de 89-95 şi vor evolua duminică seară în meciul decisiv al seriei

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Laszlofy Botond afirmă că nu are cuvinte pentru a descrie această partidă. Tehnicianul ciucanilor spune că este cel mai modest joc făcut de echipa sa în acest sezon.

Nu ştiu dacă a fost vorba de baschet, cel puţin din partea echipei noastre. Nu am cuvinte să descriu această partidă, s-a făcut cel mai modest joc din acest sezon. Nu am jucat deloc colectiv, spre deosebire de echipa ieşeană pe care doresc să o felicit pe această cale. Echipa mea trebuia să câştige acest meci chiar şi fără antrenor. Nu am dat dovadă de spirit de echipă în acest joc.

Întrebat dacă s-a dorit să se ofere încă un meci fanilor din Ciuc, acesta a răspuns negativ.

Nu, nu se pune această problemă. Doream să câştigăm şi meciul de miercuri însă nu s-a putut. Duminică trebuie să câştigăm neaparat şi sper ca jucătorii să arate o altă faţă.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    sa nu exageram
    In echipa ieseana au jucat doar Vlad Popovici, Vlad Cobzaru si Alex Chidiu -vreo50 sec.
    Este adevarat ca pe banca se mai gaseau inca vreo 4 tineri jucatori dar acestia nu au prins minute pe parchet.
    Nu poate fi minimizat efortul depus, de-a lungul campionatului, de Hurjui, Nicolae, Amarghioalei si Mitica Anghel .
    Mai ales primii 3 au medii de 35-39 min jucate ceea ce este enorm, trebuie sa recunoastem

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • katicabogar :

    felicitari...
    multe felicitari echipei iesene... juniori si mai buni decat niste straini asa zisi baschetbalisti... nu stiu daca are ce cauta o echipa ca M-ciuc in divizia A daca nici contra Iasiului nu pot sa castige:(

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • lucian_iasi_27 :

    meci
    Da,dar Ciucanii ne-au batut extrem de clar in cele 3 meciuri precedente din acest sezon.Aceasta victorie a fost obtinuta cu ajutorul publicului de la Polivalenta.

    Sambata la Ciuc nu avem nici o sansa...se vede ca ciucanii sunt o echipa mai buna.

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!