Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: “Nu cred că locul 15 echivalează cu rămânerea în LNBM”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.05.2013

BC PH Miercurea Ciuc va aborda fără străini seria cu Dinamo Bucureşti, contând pentru locul 15 la finalul sezonului regulat. Anunţul a fost făcut în această dupămasă de către tehnicianul ciucanilor care ne-a declarat că străinii au plecat deoarece clubul nu i-a mai putut ţine şi pentru aceste jocuri.

Laszlofy Botond nu îşi face speranţe pentru locul 15, fiind de părere că nicio echipă nu se va retrage până la debutul ediţiei viitoare. Astfel, Miercurea Ciuc va aborda jocurile în formulă restrânsă, cu şapte jucători pe foaia oficială de joc.

De ce s-a renunţat la jucătorii străini ?

Am renunţat la jucătorii străini pentru că nu am mai putut să-i ţinem. Nu ne-am îndeplinit obiectivul, iar străinii au părăsit echipa. Nu cred că locul 15 va echivala cu încă o participare în prima ligă căci cei de la Giurgiu vor găsi cu siguranţă sprijin financiar şi vor putea lua startul în ediţia următoare, cel puţin aceasta este opinia noastră.

Cine va juca în meciul cu Dinamo ?

Pentru meciul cu Dinamo vom miza pe Vlad Corpodean, Vlad Dogaru, Sabin Faur, Matyas Lokody, Andras Vita şi doi juniori, Hejas Botond şi Pal Robert Kedves. Este greu să faci faţă un meci întreg în şapte persoane, împotriva oricărei echipe ai juca. Asta e, nu ne dorim să fim amendaţi de către federatie si ne dorim sa incheiem sezonul. Vom lupta cat vom putea.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    7 persoane
    Pai tot sezonul s-a jucat cu maxim 7 jucatori. Adevarat ca cu 5 stranieri + 2 romani/maghiari, dar tot 7 sunt. :P

    cu 10 ani în urmă (16.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!