Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: "Nu sunt mulţumit de acest sezon"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.04.2012


Foto: Halmágyi Zsolt

BC PH Miercurea Ciuc este una dintre cele două formaţii are mai au de disputat meciuri deşi nu se află în playoff. Echipa ciucană porneşte ca  favorită certă în lupta pentru menţinerea în Divizia A masculină de baschet având adversar pe Politehnica Iaşi.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Laszlofy Botond afirmă că nu este mulţumit de acest sezon regulat fiind de părere că echipei i-a lipsit şi norocul.

Nu sunt mulţumit. În tur am avut meciuri foarte proaste, în retur am început foarte bine însă aveam nevoie şi de puţin noroc. Puteam câştiga meciul cu Piteşti, Rovinari şi alta ar fi fost situaţia. După aceea au intervenit nişte accidentări care ne-au impiedicat să înregistrăm alte victorii. Nu caut scuze, asta e, acum nu mai putem face nimic pentru că timpul a trecut.

Întrebat despre meciul cu Iaşi, tehnicianul este de părere că jucătorii sunt cu gândul la vacanţă şi vor fi foarte greu de motivat.

Acum avem cu Iaşi-ul playout-ul şi vom vedea ce va fi pe viitor. E adevărat că vor fi meciuri uşoare cu Iaşi însă jucătorii sunt cu gândul la vacanţă şi e greu să joci baschet în această situaţie.

1 comentariu la aceasta stire:
  • katicabogar :

    ...
    cred ca nu jucatorii sunt de vina de esecurile avute, mai degraba antrenorul care nu prea stie nimic...cu siguranta daca ar fi alt antrenor mai bun ar avea mai multe victorii, si asta nu numai eu spun ci si altii:(

    cu 12 ani în urmă (07.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!