Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: "Pot să infirm zvonurile apărute"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.12.2011


Gruparea din Harghita are la activ 2 victorii şi 13 eşecuri în 15 partide susţinute

În cursul zilei de sâmbătă, 24 decembrie, pe site-ul nostru a apărut un articol legat de viitorul lui Laszlofy Botond la echipa din Miercurea Ciuc. Mai multe surse apropiate clubului din judeţul Harghita ne-au indicat faptul că actualul tehnician ar putea fi înlocuit de Deri Csaba, fostul antrenor al echipei ce avea ca obiectiv o clasare între primele două formaţii în Divizia A masculină de baschet.

Mai citiţi şi:

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc ar putea schimba antrenorul

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, actualul antrenor principal al ciucanilor a dezminţit informaţiile apărute pe site-ul nostru "Pot să infirm zvonurile apărute pe site-ul dvs", ne-a spus Laszlofy Botond.

În ceea ce priveşte transferurile pe care Miercurea Ciuc le va face în pauza competiţională tehnicianul echipei clasate pe locul 15 în Divizia A masculină de baschet a spus că va avea mai multe informaţii după sărbători.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!