Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laurenţiu Răuţ: ’’Atuul echipei noastre va fi publicul’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
27.09.2013

Laurentiu Raut

Băieţii pregătiţi de Florin Nini vor primi vizita ardelenilor în returul primei manşe a Cupei României. În tur Gaz Metan s-a impus la limită pe teren propriu, scor 85-84. Înainte de această partidă Total Baschet a luat legătura cu Laurenţiu Răuţ, preşedintele clubului Energia Rovinari prefaţând partida cu ardelenii.

’’Partida cu Gaz Metan va fi una foarte grea deoarece grupul de acolo este unul solid, aşa cum am văzut şi în meciul tur, dar în acelaşi timp şi noi avem o şansă foarte mare datorită rezultatului de la Mediaş. Am încredere în băieţi, cu atât mai mult cu cât îl vom avea şi pe Will Reinke la dispoziţie. Unul din atuurile echipei noastre este cu siguranţă publicul, acesta ne-a ajutat să câştigăm nu de puţine ori meciuri foarte dificile. Sper să câştigăm şi ne calificăm mai departe.’’

Încleştarea dintre cele două formaţii va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 19:00.

*Foto: facebook.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    energia...
    Vom fi prezenti si vom striga din rasputeri : Hai Energia !

    cu 10 ani în urmă (28.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!