Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lawrence Gilbert: „Echipa noastră este în formă bună”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
18.03.2016

Jucătorul american din lotul lui CSU Atlassib Sibiu, Lawrence Gilbert, spune că echipa sa este într-o formă bună și va încerca să facă o figură frumoasă la Oradea.

CSU Sibiu joacă în această seară cu CSM CSU Oradea, cu începere de la ora 20, partida urmând să fie transmisă în direct pe Digi Sport 3. 

„Urmează meciul cu Oradea și, la cum ne-am pregătit, cred că avem șansa noastră. Ei au o echipă bună, dar la cum am jucat în ultima partidă, în compania celor de la Steaua, cred că echipa noastră este în formă bună și va fi, cu siguranță, un meci interesant”, a spus Lawrence Gilbert.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!