Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lawrence Gilbert își continuă cariera în Ungaria

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.11.2016

Baschetbalistul american, Lawrence Gilbert, jucător care în sezonul competițional precedent a evoluat în România la CSU Sibiu a semnat un contract cu gruparea maghiară Atomeromu SE Paks.

Extrema în vârstă de 30 de ani a bifat 38 de prezențe în echipamentul galben-albastru, 36 în campionat și 2 în Cupa României. În cele 36 de meciuri din LNBM, sezon regulat și play-off, Gilbert a acumulat medii de 11.5 puncte, 4.4 recuperări, 1.4 pase decisive, 0.7 intercepții, 0.5 capace, 2.0 mingi pierdute și un indice la eficiență de 10.7 unități, totul în 24:58 minute petrecute pe parchet. 

Mai exact, în cele 36 de meciuri jucate sub comanda lui Dan Fleșeriu, baschetbalistul înalt de 2.00 metri a totalizat 415 puncte, 157 recuperări, 52 de pase decisive, 24 intercepții, 17 capace, 71 mingi pierdute, respectiv 384 la productivitate cu 900 de minute jucate. 

CSU Sibiu, cu Gilbert în lot, a ajuns până în sferturile de finală ale Ligii Naționale de Baschet Masculin, fiind învinsă de U-BT Cluj, 1-3 la general.

În altă ordine de idei, Lawrence Gilbert a mai trecut prin cariera sa de sportiv profesionist pe la echipe de pe 4 continente, Europa, Asia, America de Sud și desigur America de Nord, fiind absolvent al University of Louisiana.

Noua echipă a fostului „sibian” este penultima în clasamentul întrecerii interne din Ungaria, având după 5 meciuri disputate o singură victorie. 

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu @totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!