Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lawrence Gilbert: „Ne dorim foarte mult o victorie”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
16.01.2016

Extrema lui CSU Sbiu a oferit o declarație site-ului Total Baschet înainte de încleștarea de azi cu BCM U Pitești. Baschetbalistul de origine americană spune că victoria este necesară pentru ca  gruparea galben-albastră să își asigure un loc între primele șase clasate. 

„Din fiecare meci pe care îl jucăm, dacă nu câștigăm, învățăm ceva. Din ultimul meci am avut de învățat, așa cum fac echipele bune, învață din greșelile lor. Ne dorim foarte mult o victorie pentru a ne asigura un loc în primele 6 echipe și e timpul să demonstrăm că merităm să fim acolo”, a spus Lawrence Gilbert.

Acesta a vorbit și despre suporterii care vin meci de meci la Sala „Transilvania”, pe care îi îndeamnă să fie mai înflăcărați ca niciodată la prima partidă pe teren propriu din 2016.

„Avem cei mai bun fani din țară și apreciem devotamentul lor față de CSU. Este primul meci pe teren propriu din 2016 și îi aștept pe fani la sală să cânte și să bată tobele mai tare ca niciodată”, a conchis baschetbalistul.

CSU Atlassib Sibiu primește vizita echipei BCM U Pitești astăzi, de la ora 18, la Sala „Transilvania”.

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!