Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lazar Radosavljevic, înlocuitorul lui Nemanja Milosevic la Energia Târgu Jiu?

Paul Olar

Paul Olar
20.06.2015

Energia Târgu Jiu a ajuns la un numitor comun cu baschetbalistul Lazar Radosavljevic. Informația a fost anunțată de către site-ul de specialitate eurobasket.com, la finele acestei săptămâni.

În vârstă de 24 de ani, sârbul activează pe postul patru și măsoară  2.04 m. El sosește din prima ligă poloneză, de la formația Asseco Gdynia. Ex-iugoslavul a disputat 32 de partide, contabilizând medii de 5.9 puncte și 2.7 recuperări.

De asemenea, Lazar a activat sub comanda lui Antonis Constantinides la Apoel Nicosia. Îmbrăcând maieul trupei din capitala Ciprului, sârbul a strâns 13.2 puncte pe întâlnire, alături de 3.1 recuperări, 1.1 pase decisive și 1.1 intercepții.

Totodată, extrema de forță a mai trecut pe la Mornar Bar sau Steaua Roșie Belgrad, participând în competiții precum Liga Balcanică.

Nu în ultimul rând, potrivit sportingorj.ro, Ioannis Diamantakos va completa staff-ul tehnic al Energiei. Orginar din Grecia, Diamantakos a studiat la Cluj-Napoca și a activat ca principal în Liga Națională la Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad.

Cele două mutări nu au fost anunțate oficial de către trupa din Orașul lui Brâncuși.

*Foto: balkanleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!