Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Legiunea olteană și-a reluat astăzi antrenamentele

Ionuț Greere

Ionuț Greere
04.08.2014

Craiova

După două luni de pauză, echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova și-a început astăzi antrenamentele sub comanda lui Andelko Mandic.

Oltenii au avut o primă ședință de antrenamnet pe stadionul Ion Oblemenco, una de reacomodare cu efortul.

La prima ședință de pregătire, una de reacomodare cu efortul, au fost prezenți alături de tehnicianul Andjelko Mandic următorii sportivi: Zoran Krstanovic, Szabolcsz Santa, Uros Velickovic, Cătălin Petrișor și Marius Ciotlauș. Alături de cei 5 sportivi 0ai echipei de baschet masculin sunt prezenți în pregătiri și doi juniori de la CSȘ Craiova: Gabriel Anghelina și Tudor Bădici.

Nikola Otovic urmează să sosească în luni seara în Craiova, Kamren Belin va sosi în Craiova marți seară (05.08. A.c.), iar Nikola Vucurovic va ajunge joi, 7 august în Bănie. Travis Bureau va sosi sâmbătă, în timp ce Dragoș Andrei se va alătura echipei din data de 10 septembrie.

Craiovenii vor susține un antrenament cu public la începutul săptămânii viitoare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!