Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lennard Freeman: „Deocamdată avem sferturi de joc bune și sferturi de joc modeste”

Lennard Freeman: „Deocamdată avem sferturi de joc bune și sferturi de joc modeste”

CSM CSU Oradea a fost învinsă pe teren propriu în derby-ul cu BC CSU Sibiu din a doua rundă a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 66-79. „Leii Roșii” nu s-au putut baza pe Erick Neal și Donatas Tarolis.

Cel mai eficient jucător din tabăra vicecampioanei în acest joc din Oradea Arena a fost Lennard Freeman, cu cele 9 puncte, 11 recuperări și +17 index la eficiență. Americanul a declarat următoarele pentru csmoradea.ro:

„Am avut momente bune de joc, dar și prea multe momente modeste. Este limpede că avem nevoie de 40 minute de joc efectiv în care să jucăm constant bine. Deocamdată avem sferturi de joc bune și sferturi de joc modeste. Avem mult de lucru în continuare.”

El a făcut referire și la absențele din lotul gazdelor:

„Nu vreau să caut scuze pentru că nu sunt genul de om care să facă așa ceva. Sibiul a fost echipa mai bună în această seară. Este clar că absențele lui Erick și Doni au contat, dar treaba noastră, a celorlalți este să căutăm soluții să fim eficienți atunci când 1-2 jucători din echipă lipsesc.”

Pivotul a spus ce așteptări are de la următorul meci, de pe terenul Craiovei:

„Ne întoarcem la muncă. Trebuie, în primul rând să devenim o echipă mai bună, un grup mai bun. În ceea ce privește soarta următorului meci, aștept în mod evident o victorie. Pentru a o obține va fi în mod cert nevoie să luptăm și să arătăm un spirit de combativitate ridicat.”

În final, Freeman a spus cum se simte la Oradea:

„Iubesc Oradea pe baza a ceea ce am experimentat până acum. Avem suporteri atașați de echipă. Mâncarea de aici este foarte bună. Am fost primit și tratat foarte frumos până acum de toată lumea, tocmai de asta îmi pare rău că nu am câștigat acest meci.”

Vicecampioana României va juca în Bănie, pe terenul lui SCM U Craiova, în etapa a treia a Ligii Naționale. Meciul va avea loc miercuri, 11 octombrie, de la ora 17.30 și va fi televizat.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!