Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leo de Maio atacă: "E absolut ruşinos. E vina antrenorului principal!"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
28.11.2012

foto: Darius Petru (renasterea.ro)

Pentru prima dată într-un an şi câteva luni, Predrag Badnjarevic e criticat fără perdea de conducerea clubului. Preşedintele Leontin de Maio a intervenit aseară prin telefon în cadrul emisiunii "Divizia locală" de la postul Digi24 Timişoara şi l-a criticat în termeni duri pe tehnicianul sârb, menţionând de trei ori că este vina antrenorului pentru eşecul înregistrat. Conducătorul grupării bănăţene a vorbit chiar şi despre anumite schimbări care ar putea surveni în staff, dacă lucrurile nu se îndreaptă.

Leo de Maio s-a arătat deranjat de faptul că Delvon Johnson a fost ţinut pe bancă pe final, dar şi de numărul mare de puncte încasat de echipă.

Sfertul patru a fost ruşinos pentru Timişoara, iar vinovat a antrenorul principal al echipei. E inadmisibil sa iei 36 de puncte într-un sfert, atunci când conduci tot meciul, când l-ai avut în mână, când intri în sfetul patru cu 9 puncte avans şi nu găseşti efectiv soluţii pentru o echipă a lui Kormend care joacă în 5 oameni.

Noi credeam că suntem o echipă cu o rotaţie de 8-9 oameni. Din păcate azi a fost una falimentară şi jocul a arătat-o. Delvon Johnson a stat pe bancă atât de mult încât a uitat să se mai ridice, deşi a jucat foarte, foarte bine în primul şi cel de-al treilea sfert.

Sfertul patru a fost dezastruos! Vom avea o discuţie vis-a-vis de ce s-a întâmplat. 36 de puncte se iau la juniori, la U23, nu la o echipă care emite pretenţii la câştigarea campionatului. Atâtea puncte iei într-o repriză, nu într-un sfert.

Badnjarevic nu e singurul vinovat. E o situaţie care ne demonstrează că nu suntem nici pe departe acolo unde credeam noi că suntem. Vom discuta cu antrenorul asupra acestui aspect.

Noi nu am fost în acest meci nici măcar la nivelul lui Kormend. E un semn uriaş de întrebare dacă suntem pe drumul cel bun sau trebuie să facem modificări în structura noastră!

Preşedintele timişorenilor a mai spus că echipa a ieşit din cursa de calificare încă din etapa trecută, atunci când a pierdut acasă cu Szolnok şi s-a arătat dezamăgit de faptul că Leii din Banat vor încheia rapid aventura europeană.

3 comentarii la aceasta stire:
  • dante :

    Esti penibil demaio
    Esti un penibil,ai adus niste carpe de jucatori gen jelenic,djerasimovic...sunt toti luati pe comisioane.Antrenorul e o penibilitate ce sa mai zicem cand scoate jucatorii in forma si baga pe cepele de popescu si capusan in loc sa joace cu archie,johnson si sarovic.Dati si tu demisia si badnarevic!!!

    cu 11 ani în urmă (28.11.2012) Raspunde
  • petrache :

    Leo de Maio
    CENZURAT

    cu 11 ani în urmă (29.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Adi Micinic :

    Comentarii
    Vă rog fără jigniri și atacuri la persoană. Mulțumesc!

    cu 11 ani în urmă (29.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!