Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leo de Maio: "Da, suntem în discuţii cu Jelenic"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.10.2012

Leontin de Maio, preşedintele celor de la BC Timişoara a confirmat în urmă cu doar câteva minute la emisiunea "Divizia locală" de la Digi24 Timişoara interesul echipei sale pentru fundaşul Ivan Jelenic. Chiar dacă s-a ferit să anunţe transferul jucătorului, preşedintele grupării de pe Bega spune că şi l-ar dori în lot.

Este un jucător foarte bun de pozitiile 2 si 1. Da, suntem în discuţie cu el. Este un jucător care ne-a dat vreo 18 puncte în meciul de acasă din Liga Balcanică. Joacă în naţionala Muntenegrului, chiar dacă a lipsit în ultimele 10 meciuri. Este un jucător care îmi place şi aş dori să îl avem în echipă. Nu pot să dau un răspuns sigur, dar mi-aş dori să semneze cu noi.

Conform informaţiilor noastre, Jelenic va fi cel de-al 7 jucător străin al BC Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!