Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leo de Maio: "Îi mulţumesc lui Branko pentru tot ce a făcut la Timişoara"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
31.05.2012

foto: fortaviola.ro

Branko Cuic a anunţat în exclusivitate pentru totalbaschet.ro că va părăsi BC Timişoara în această vară. Informaţia a fost confirmată aseară şi de site-ul oficial al clubului de pe Bega.

Preşedintele clubului BC Timişoara, Leo de Maio a ţinut să îi mulţumească jucătorului prin intermediul totalbaschet.ro.

Timişoara s-a despărţit de unul dintre jucătorii săi importanţi în acest sezon. Eu vreau să îi mulţumesc lui Branko pentru tot ce a făcut în acest sezon. A fost primul străin pe care l-am adus la Timişoara în vară şi primul cu care am discutat acest proiect. A fost din prima secundă alături de mine în construcţia acestei echipe care a jucat două finale în acest campionat. Îi mulţumesc pentru ce a făcut la Timişoara şi sper ca în sezonul viitor să se regăsească într-un din echipele puternice din România şi îi doresc mult succes pe viitor.

Cuic, care a venit în vara anului trecut de la campioana U Mobitelco Cluj-Napoca a evoluat în 53 de meciuri pentru bănăţeni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!