Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leo de Maio: "Victoria Clujului e meritată. Nu am jucat nimic azi"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
22.10.2012

După înfrângerea la limită înregistrată la Târgu Jiu, BC Timişoara a cedat şi pe teren propriu în etapa a 4-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. De această dată "U" Mobitelco Cluj-Napoca a fost echipa care şi-a adjudecat cele două puncte puse în joc, impunându-se la o diferenţă de 10 puncte, scor 89-79.

Preşedintele bănăţenilor a afirmat la final că înfrângerea a venit deoarece echipa a jucat prost.

A câştigat echipa mai bună azi, fără îndoială. Clujul a fost mult peste noi. Am pierdut pentru că am jucat prost. Vinovaţii suntem noi, nu am jucat nimic în această seară. Cred că intrăm prea repede în acea stare de tensiune care de obicei apare la finalul campionatului. Am început să discutăm foarte mult de arbitraj, de lucruri colaterale şi am uitat să jucăm. Nu văd plăcerea de a jucat baschet şi aici văd o problemă de moment ce toate condiţiile pe care le asigură clubul sunt rezolvate. Nu există niciun fel de probleme care să dea naştere unor nemulţumiri personale ale jucătorilor. Nu înţeleg ce s-a întâmplat în seara asta. Atitudinea de azi e o problemă majoră.

Întrebat dacă crede că "U" a pregătit foarte bine meciul, Leo de Maio a răspuns afirmativ, adăugând că scouting-ul adversarilor a fost unul foarte bun, în timp ce jucătorii timişoreni nu au găsit soluţii.

Astă seara că siguranţă. Nu ştiu dacă şi alte echipe o vor face, dar azi absolut toate atacurile noastre au fost stopate cu uşurinţă de Cluj. Au făcut un scouting foarte bun şi au văzut exact ce joacă Timişoara. Din păcate, nu am găsit soluţii. Nu putem spune neapărat că deciziile antrenorilor au făcut diferenţa, dar pot spune că azi, Clujul a fost mai bună din toate punctele de vedere. Pe bancă, în teren, în conducere. Dar nu vreau să comentez mai mult.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!