Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leo De Maio: "Vina este a tuturor. Vom învâţa şi din înfrângeri"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.12.2012

BC Timişoara înregistrează prima înfrângere în Liga Naţională de Baschet masculin fără Predrag Badnjarevic în calitate de antrenor principar. Bănăţenii s-au înclinat surprinzător în Bănie ajungând la 3 înfrângeri în actualul sezon competiţional. Împinşi din spate de aproximativ 3500 de suporteri, SCM "U" Craiova s-a impus cu scorul de 83-76.

La finalul jocului Total Baschet a stat de vorbă cu preşedintele Leo De Maio care ne-a declarat că oboseala a fost principalul factor ce a contribuit la acest rezultat negativ.

V-aţi aşteptat la o înfrângere la Craiova ?

Sincer nu m-am aşteptat la această înfrângere, însă şi jucătorii sunt oameni, nu sunt roboţi. S-a văzut clar oboseală în jocul nostru, fapt certificat şi de celelalte rezultate înregistrate în această etapă. Echipele ce au evoluat în Cupele Europene au probleme din acest punct de vedere şi este firesc pentru că am jucat cu toţii într-o competiţie puternică. În această seară s-a văzut dorinţa jucătorilor noştri, dar din păcate în multe momente nu am putut mai mult.

Credeţi că echipa a suferit din punct de vedere tactic ? Ce părere aveţi de prestaţia noului antrenor ?

Nu cred că este vorba de aşa ceva. După cum am spus, cred că acest rezultat vine pe fondul unei oboseli generale şi este firesc. Nu am nimic de imputat antrenorului. Acesta şi-a făcut treaba, a încercat să facă tot ce a ţinut de el să câştige. E foarte uşor să vorbeşti după fiecare meci de o vină a antrenorului sau a jucătorului, însă vina este a tuturor. Mai avem meciuri până la finalul sezonului şi trebuie să ne regăsim pentru că nu putem să ne comportăm la fel. Urmează o deplasare la Mediaş, avem meci acasă în Cupele Europene, practic o altă săptămână foarte grea. Asta e, vom învăţa şi din înfrângeri.

În momentul de faţă şapte echipe se clasează pe poziţia a 3-a în LNBM ...

Avem parte de un campionat nebun. Practic dintre primele 10 echipe oricine poate bate pe oricine. Se poate întâmpla absolut orice. E cel mai echilibrat campionat din ultimii mulţi ani. Se resimte şi oboseala echipelor ce evoluează în Europa. Va fi cu totul altceva în a 2-a parte a sezonului.

3 comentarii la aceasta stire:
  • injiner :

    di maio esti un bou
    in buna traditie romaneasca, daca esti om politic te pricepi la toate , de la agricultura la baschet, sunt curios ce legatura are di maio cu baschetul ca vad ca mai nou se pricepe, este un fel de mitica dragomir ..... oare cand o sa dispara toate scursurile astea din viata noastra ???? am impresia ca la meciul urmator di maieu o sa stea pe banca, si dupa doua meciuri in picoare ca si iacobescu ....

    cu 11 ani în urmă (01.12.2012) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    Timba vine repede din urma.
    In ritmul asta va intrece Timba.Echipa nu arata ca o echipa.In afara lui Archie si a lui Jovanovic(care-si dau sufletul pe teren),nu se leaga nimic in joc.Jelenic e pe linia de plutire cateodata,Andrei e total deconectat de la joc,Derasimovic rataceste alene pe teren,Popescu e dezorientat si dezordonat in joc,Jonhson nu arata nimic din cel mai bun recuperator din sezonul trecut,iar Paltinisanu (bineinteles)face tusa non-stop.Cat despre De Maio,mai bine s-ar limita la a gasi alt antrenor cel putin de valoarea lui Badnjarevic.

    cu 11 ani în urmă (02.12.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    injiner
    la Craiova De Maio stat deja pe banca ....:))

    cu 11 ani în urmă (03.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!