Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leonard Filip trece la Timba Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.07.2014

BC Timba Timișoara a anunțat oficial transferul lui Leonard Filip. Extrema ce măsoară fix 2 metri a jucat sezonul trecut la cealaltă echipă a orașului de pe Bega, la BC Timișoara. Sportivul de 20 de ani va bifa cea de-a treia sa echipă cu care va evolua în Liga Națională de Baschet Masculin.

Sezonul trecut, Leonard Filip a avut 9 prezențe în LNBM în care a avut medii de 3.7 puncte, 3.1 recuperări și 1.1 pase decisive. Cel mai bun meci făcut de jucătorul originar din Timișoara a fost în fața Farului din Constanța când Filip a reușit un double double.

Pe lângă BC Timișoara, Leonard Filip a mai evoluat pentru Dinamo București. Leonard Filip este un produs 100% a baschetului din Timișoara.

Leonard Filip are în cariera sa 51 de apariții în LNBM, cu medii pe meci de 7.9 puncte, 5.7 recuperări și 1.2 pase decisive.

foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!