Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leonida Antohi: "Sunt şanse să amânăm partida de la Craiova"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.02.2012

Vineri, 17 februarie, este programată restanţa dintre SCM U Craiova şi CS Politehnica CSŞ Unirea Iaşi contând pentru etapa cu numărul 19 a Diviziei A masculine de baschet. Având în vedere condiţiile meteo jocul are toate şansele să fie amânat pentru a 3-a oară.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Leonida Antohi afirmă că sunt şanse reale ca ieşenii să nu mai efectueze deplasarea la Craiova.

Deocamdată nu ştim dacă vom face deplasarea sau nu. Federaţia ne-a spus să aşteptăm să vedem dacă se vor deschide drumurile. Noi vrem să jucăm însă să vedem ce se întâmplă. Mâine vă voi putea da un răspuns clar.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    Erata
    Cred ca declaratia a spus ca sunt sanse reale ca iesenii sa nu mai efectueze deplasarea la Craiova :)
    La Iasi eventual pot sa nu mai efectueze un antrenament ;)

    cu 12 ani în urmă (15.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!