Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leontin de Maio: "Creştem de la meci la meci. Suntem la 80%"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
27.09.2012

BC Timişoara îşi propune cel puţin un trofeu în acest sezon

Cu doar o săptămână înainte de startul campionatului, BC Timişoara va fi implicată în acest weekend în Cupa Timişoara, competiţia de casă a alb-violeţilor. Preşedintele clubului, Leontin de Maio a vorbit într-o conferinţă de presă despre evoluţia Leilor din Banat în meciurile amicale din această vară şi a făcut o radiografie a lotului alb-violet. De Maio e mulţumit de cum arată vicecampioana României, dar spune că mai este loc de îmbunătăţiri.

Aş dori ca echipa să arate mai bine, de la meci la meci echipa a crescut, excepţie meciul cu Enisei. Ritmul de joc e mai bun, eu sper să arătăm în campionat cum am arătat cu Siroki în Croaţia, a fost cel mai bun din perioada de pregătire. (sursa: banatsport.ro)

În plus, estimează că echipa nu şi-a atins potenţialul maxim.

Noi suntem undeva la 80% din potenţialul cu care trebuie să ne prezentăm în campionat. Sunt convins că la acest turneu BC Timişoara va pune la punct ultimele detalii înaintea startului. De aceea am pus acest turneu cu o săptămână înainte de campionat, mai ales că noi nu intrăm încă în Cupa României. Sper ca acest turneu să ne arate unde suntem înaintea meciului de vinerea viitoare cu Tg. Mureş. (sursa: banatsport.ro)

BC Timişoara este direct calificată în turul următor al Cupei României datorită prezenţei sale în grupele FIBA EuroChallenge.

foto: Darius Petru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!