Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leontin de Maio: “U” rămâne o echipă periculoasă”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
27.04.2012

Sâmbătă şi duminică, 28-29 aprilie, în sala Olimpia din Timişoara se vor desfăşura primele două partide din seria de semifinale, între BC Timişoara şi campioana en-titre U Mobitelco BT Cluj-Napoca. Cu două zile înainte de startul seriei, preşedintele BC Timişoara, Leontin de Maio a declarat pentru bctimisoara.ro că U Mobitelco este o echipă periculoasă.

“Toate primele opt clasate sunt foarte puternice. Într-adevăr, Clujul este campioana României şi se află în revenire de formă. Ei practică un joc tot mai consistent pe acest final de sezon. Eu cred că U rămâne o echipă periculoasă pentru experienţa pe care o are, pentru tradiţia sa, ceea ce îi permite să gestioneze foarte bine astfel de meciuri din faza finală a campionatului”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!