Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leontin Demaio: "Decizia Fabianei poate fi încadrată la viciere de rezultat"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.03.2012

BC Timişoara a înregistrat, joi seară, încă o surpriză cedând pe terenul Energiei Rovinari. Partida s-a încheiat cu scorul de 90-89, iar timişorenii au ajuns la 6 înfrângeri în acest sezon regulat. Stefan Nikolic a fost cel care a înscris libera decisivă, obţinută în urma unui fault dictat de Fabiana Niţu în dreptul lui Dominique Archie.

Oficialii bănăţeni au comentat foarte mult această fază fiind de părere că "nicăieri în lume nu ar fi fost luată această decizie din ultima jumătate de secundă". De asemenea, preşedintele Leontin Demaio spune, pentru bctimisoara.ro, că decizia arbitrei poate fi încadrată la "viciere de rezultat".

Este o înfrângere grea, iar finalul de sezon va fi tot mai dificil. Acum discutăm prea la cald, dar cred că nicăieri în lume nu ar fi fost luată decizia din ultima jumătate de secundă, care poate fi încadrată la viciere de rezultat. Timişoara deranjează foarte tare şi atunci apar astfel de momente când echipa nu este lăsată să câştige. E păcat de munca şi investiţiile făcute de-a lungul unui szon întreg. Pe de altă parte, avem şi noi defectele noastre, cum ar fi jocul din primul sfert şi gestionarea greşită a finalului de meci.

Duminică seară, de la orele 19:45, BC Timişoara întâlneşte în deplasare pe CSU Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!