Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leroy Dawson: „Ne vom lupta pentru victorie până în ultima secundă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.02.2011

Leroy Dawson, fundaşul lui Poli Iaşi, crede că meciul pe care echipa sa îl va disputa în această etapă cu CS Otopeni nu va fi unul uşor dar că ieşenii nu vor ceda şi se vor lupta pentru victorie până în ultima clipă. 

“Meciul cu Otopeni va fi foarte dificil pentru noi. Este o echipă care joacă cu multă pasiune şi au o apărare excelentă. Meda (n.r. Miljan Medvedj) face o treabă excelentă acolo. La fel şi Scott. Cu toate acestea noi nu ne vom considera învinşi dinainte şi ne vom lupta pentru victorie până în ultima secundă de joc. Cred că vom juca din ce în ce mai bine până la finalul campionatului şi cred că vom rămâne în prima divizie dacă nu se va întâmpla ceva neprevăzut”, a precizat jucătorul american pentru totalbaschet.ro.

Dawson a evoluat pentru Politehnica Iaşi în acest sezon în 17 meciuri şi are medii de 20.6 puncte, 6.2 recuperări şi 3.5 pase decisive.

Echipa sa ocupă locul 14 în Divizia A, cu 4 victorii şi 17 înfrângeri şi va întâlni în etapa XXIII, în deplasare, pe CS Otopeni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!