Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leroy Hurd îşi continuă cariera în Liban

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.04.2015

Foto: Răzvan Păsărică

Fostul component al formaţiei CSU Sibiu, Leroy Hurd, îşi continuă cariera în prima ligă din Liban. Extrema de forţă s-a transferat la gruparea ce a încheiat sezonul regulat pe poziţia a 2-a din cadrul Grupei A a primei ligi libaneze, United Byblos Amchit. Interesant este că noul său club a oficializat transferul pe data de 2 aprilie a anului curent, înaintea primului joc al CSU Sibiu din Final Four-ul Cupei României.

Hurd a sosit la Sibiu în luna decembrie a anului trecut, datorită problemelor medicale cu care s-a confruntat gruparea de pe malul Cibinului. În vârstă de 34 de ani, americanul a evoluat în 13 partide pentru CSU adunând medii de 14.7 puncte, 5.5 recuperări, 1.5 pase decisive şi 1.2 mingi câştigate cu procentaje de 50.4% de la două puncte, 27.1% de la mare distanţă şi 79.2% la aruncările libere.

Noua echipă a fostului sibian debutează în playoff-ul competiţie pe 9 aprilie, împotriva formaţiei Tadamon Zouk. Pentru Hurd acesta este cel de al doilea contact cu baschetul din Liban, după aventura de trei luni din februarie 2012, când a semnat cu Anibal Zahle. De menţionat că extrema de forţă şi-a petrecut ultimii cinci ani, cu excepţia perioadei de la Sibiu, la formaţiile din Orientul Mijlociu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!