Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Letonia a controlat-o timp de trei sferturi pe Bosnia dar a cedat pe final

Letonia a controlat-o timp de trei sferturi pe Bosnia dar a cedat pe final

Seara de vineri, 21 februarie, i-a pus față în față pe Artis Ate, Muhamed Pasalic și Filip Adamovic, toți baschetbaliști care joacă sau au jucat în cariera lor pentru U-BT Cluj-Napoca. Victoria le-a aparținut celor din urmă care au condus-o pe Bosnia spre un succes important împotriva Letoniei: 61-62.

Disputa a fost echilibrată încă de la început, însă gazdele au fost cele care și-au impus ritmul și au reușit să se mențină în avantaj. Primele trei sferturi au fost câștigate de Letonia la diferențe de patru, două și un singur punct. Prin urmare, înaintea actului decisiv, trupa lui Robert Stelmahers conducea cu 53 la 46.

Din păcate pentru baltici, ultimele zece minute au fost dominate de către bosnieci, care au revenit în meci și au preluat conducerea. Încurajați de căderea psihică a adversarilor, elevii lui Vedran Bosnic s-au menținut în față și au obținut o victorie mare pe terenul Letoniei, scor 61-62.

Filip Adamovic a adunat 3 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții, iar Muha Pasalic a avut 6 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări. De partea cealaltă, Artis Ate a contribuit cu 8 puncte, o pasă decisivă și o recuperare.

Cei mai buni marcatori au fost Martins Laksa (13 puncte) și Martins Meiers (13 puncte) pentru gazde și Edin Atic (15 puncte) pentru oaspeți.

În următoarea etapă, Letonia se deplasează pe terenul Bulgariei, iar Bosnia & Herțegovina primește vizita Greciei.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!