Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LeVar Seals: "Baschetul este un joc de echipă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.12.2012

LeVar Seals a revenit la Sala Sporturilor "Horia Demian" acolo unde a debutat în baschetul românesc. În calitate de adversar, Seals şi-a ajutat echipa în victoria înregistrată joi seară, scor 86-77.

Chiar dacă nu a avut o linie statistică ieşită din comun, americanul terminând jocul cu 13 puncte şi 5 recuperări, Seals şi-a ajutat coechipierii pe faza defensivă acolo unde SCM "U" Craiova a fost o "nuca" mult prea tare pentru "U".

O victorie mare pentru Craiova, prima înregistrată împotriva lui "U" ...

Da, este o victorie mare. Am respectat planul de joc pe care antrenorul l-a dictat înaintea confruntării. Am avut o prestaţie, zic eu, destul de bună atât pe faza ofensivă cât şi pe cea defensivă. Am jucat asemeni unei echipe unite, chiar dacă am avut unele probleme în sfertul 4. Am rămas concentraţi şi nu am permis adversarului să revină pe tabelă, acolo s-a jucat meciul. Sperăm să o ţinem tot aşa şi să avem prestaţii bune meci de meci.

Chiar şi fără o bancă lungă aţi reuşit să vă impuneţi ...

Da, întâmpinăm probleme medicale, însă baschetul este un sport de echipă. De aceea se numesc echipe, pentru că este vorba de un grup de jucători care se suplinesc îndiferent de cine lipseşte. Nu totul stă în 3-4 jucători, oricine de pe bancă poate intra pe teren şi face diferenţa. Când revin şi ceilalţi atunci vom putea miza pe 10-11-12 jucători, iar forţa noastră de echipă va creşte.

În această seară s-a văzut că echipa din Craiova este foarte unită. Eşti de părere că joci alături de cel mai unit grup de când te afli în România ?

Nu neaparat, am jucat şi la alte echipe puternice din România. Ceea ce facem noi acum este un lucru special pentru Craiova. Ne-am mutat într-o sală foarte mare şi te simţi excelent când joci în faţa a 4000 de oameni. Trebuie să jucăm bine în continuare, să le mulţumim pentru susţinerea pe care ne-o acordă.

Ce părere ai de echipa actuală a clujului. Este mai slabă decât cea de acum câţiva ani din care făceai şi tu parte ?

Nu cred că echipa de acum a clujenilor este una slabă. "U" mereu a fost o echipă puternică care s-a bătut pentru podium. Noi am jucat împotriva unei echipe bună şi am meritat victoria. Nu poţi spune despre o echipă ca este slabă, se află doar într-un moment mai delicat, dar sunt sigur că îşi vor reveni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!