Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LeVar Seals și Andrei Căpușan cei mai buni recuperatori ai Craiovei

Silviu Isailă

Silviu Isailă
05.04.2014

SCM U Craiova a cedat pe terenul celor de la CSU Asesoft Ploiești, scor 70-76, într-o partidă ce a contat pentru ultima etapă a sezonului regulat.

LeVar Seals a evoluat aproximativ 34 de minute, reușind 7 recuperări și 3 pase decisive, terminând partida cu un indice de 10 la eficiență. Acesta a avut 1/2 de la două puncte, 3/10 de le trei puncte pentru un total de 11 puncte. Americanul are medii de 16 puncte, 4.8 recuperări, 2.5 pase decisive și un indice de 15 la eficiență.

Andrei Căpușan a reușit 14 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive și un coeficient de 19 la eficiență. Căpușan a fost cel mai eficient jucător al echipei sale. Românul a avut 5/7 de la două puncte, 0/1 de la trei puncte și 4/4 de la loviturile de pedeapsă. Acesta are medii de 5.4 puncte, 2.9 recuperări, 0.6 pase decisive și un coeficient de 5.5 la eficiență.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditza :

    mda...
    Dragusin si Popescu au impreuna 3 recuperari (dragusin reusind 0 rec in 22 min de joc si popescu 3 in 23 de min de joc). Unii se chinuie si in atac si in aparare (vezi seals si kovac) si altii dorm! Stiu ca nu era un meci important dar macar din respect pt aia care alearga MECI DE MECI si se suprasolicita si fac s munca altora de pe teren, ar fi trebuit sa se straduiasca si cei de sub panou. In felul asta nu ajungem niciunde...

    cu 10 ani în urmă (05.04.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    nu e bine...cand e rau
    Inca sper sa nu se confirme ce gandeam saptamana trecuta.
    Atunci spuneam ca era obligatorie prezenta lui Tyler pt. jocul cu Asesoft si jocurile din playoff, cate ori fi fost ele. Rog "avocatii" lui Popescu si pe cei ai lui Dragusin sa nu-mi sara la beregata deoarece cele spuse de mine nu inseamna ca nu recunosc valoarea celor doi. O cunosc si o recunosc dar totodata stiu ce bine intra James pe acest final de campionat.

    cu 10 ani în urmă (07.04.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    ...
    Stie cineva daca s-a hotarat ceva in privinta lui James?

    cu 10 ani în urmă (07.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe missD :

    james
    James a fost concediat. a plecat duminica dimineata. se pare ca a avut o disputa cu Nisic iar acesta a refuzat sa mai lucreze cu el. sunt curioasa daca acest antrenor a vrut vreodata binele echipei

    cu 10 ani în urmă (07.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!