Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Levente Szijarto: ”Mă aștept la o victorie în meciul de mâine”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
31.10.2011

CSU Asesoft Ploiești va înfrunta mâine pentru a treia oară în acest an baschetbalistic pe CS Energia Rovinari. Partidă dintre cele două protagoniste va fi găzduită de Sala Sporturilor din Tg-Jiu, cu începere la ora 19.00 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.

Total Baschet a stat de vorba și cu extremă prahoveană, Levente Szjiarto care s-a arată încrezător în forțele echipei de-a obține o victorie categorică în confrunatarea de mâine. Totodată, el a afirmat că speră la evoluție ”liniștitoare, fără prea multe "greșeli” a echipei sale.    

Cum te aștepți să fie meciul de mâine? 

Mă aștept la victorie. O victorie la orice scor va fi tot o victorie. Ne așteptăm să avem o prestație mai liniștitoare, fără prea multe greșeli și să dominăm pe tot parcursul meciului.

Există în angrenajul echipei de adverse de mâine vreun jucător pe care va trebui să îl anihilați că să fiți siguri de victorie? Louis Darby, spre exemplu?  

Respectăm toată echipă Energiei, nu avem vreun jucător că să iasă în evidență pentru că un jucător poate câștiga un meci doar cu efort din partea întregii echipe, așa că trebuie să ne pregătim împortriva echipei și nu împortriva unui jucător anume.  

Reprezintă viictorile obținute în campionatul actual în față Energiei, un avantaj moral pentru echipă Asesoftului?  

Nu pot să zic că este un avantaj, pentru că totuși vorbim despre Asesoft care ani la rând a avut doar două, trei înfrângeri în tot sezonul. Pentru clubul Asesoft este ceva normal să aibă victorii, așa că eventual acele două înfrângeri din debutul de campionat ar putea fi o pată pe numele echipei, pe care încet, încet o vom șterge, însă avem nevoie de timp.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!