Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Levi Levine a fost dat afară de la BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.11.2011

Levi Levine a fost dat afară de la BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc informează dabaschet.net.

Într-o declarație acordată site-ului amintit jucătorul afirmă că a fost anunțat de această decizie la o sedință la care au participat jucătorii, antrenorii și conducătorii clubului harghitean. El consideră ca principal motiv pentru luarea acestei decizii faptul că a spus întotdeauna adevărul și ceea ce credee iar acest lucru a deranjat anumite persoane din cadrul clubului.

Nu a fost decizia mea să păresesc Ciucul, dar după o ședință cu jucătorii, antrenorul și președintele, mi s-a spus că nu mai fac parte din echipă. Cred că s-a ajuns la această decizie din cauză ca eu tot timpul spun ceea ce cred și vorbesc adevărul, iar acest lucru a fost greu de digerat pentru unii oameni. M-am mai gândit să părăsesc Ciucul și înainte, dar am decis să rămân și să lupt cum am fost învățat și simțeam că eram dorit acolo. Decizia a venit de sus și cred că eforturile mele de a lupta au fost luate mult prea personal, a spus Levine pentru sursa citată.

Referitor la planurile pe care le are pentru viitor americanul a precizat:

În acest moment îmi caut un alt angajament în Divizia A pentru a continua, o să rămân o perioadă în România şi sper că o să pot să mă antrenez cu echipe care ar fi interesate de mine, cel puţin pentru a mă menţine în formă.

Levi Levine a evoluat la Miercurea Ciuc de la începul sezonului competițional 2010-2011. El a adunat în ediția trecută de campionat 36 de partide jucate și a avut medii de 14.7 puncte, 5.5 recuperări și 2.8 pase decisive. În actualul sezon al Diviziei A a jucat în toate cele 6 partide disputate de echipa sa și are medii de 15 puncte și 5.2 recupeări pe meci.

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc are o singură victorie și cinci înfrângeri în actualul campionat și ocupă locul 14 în clasament.

La finalul ultimului meci peirdut de harghiteni, 75 - 91, în fața celor de la SCM Craiova, antrenorul principal al echipei, Laszlofy Botond a precizat pentru totalbaschet.ro”în luna noiembrie dacă nu începem să jucăm mai bine și să câștigăm meciuri, o să fie foarte neplăcut pentru mulți”

1 comentariu la aceasta stire:
  • cobix :

    :)))
    prietene esti petarda.....ceea ce faci tu nu se numeste baschet. faptul ca sti sa bati mingea nu inseamna ca sti sa practici sportul asta. mi se pare normal sa te dea afara cand tu esti titular si ratezi mai mult decat un pusti de 15 ani.
    go home cause u sure aren't going hard :)))

    cu 12 ani în urmă (01.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!