Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Levi Szijarto, Pani Barac și Ionuț Drăgușin ratează meciul din EuroCup cu Banvit Bandirma

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.11.2015

Steaua CSM EximBank nu se va putea baza pe serviciile lui Levente Szijarto, Pankracije Barac și Ionuț Drăgușin în meciul cu Banvit Bandirma din etapa a 7-a sezonului regulat din EuroCup. Toți cei trei vor absenta la meciul Turcia din cauza unor accidentări.

Levente Szijarto a suferit o accidentare în meciul cu Trabzonspor și este în continuare indisponibil. Internaționalul român a lipsit și la partida din Liga Națională pierdută se Steaua în fața Energiei Târgu Jiu.

Ionuț Drăgușin și Pankracije Barac nu sunt complet refăcuți după accidentările suferite anterior. Drăgușin a stat pe banca la meciul cu Energia însă nu a fost ultilizat, iar Pani Barac nu a făcut parte din lot. Internaționalul român va face deplasarea în Turcia ddar nu va fi folosit de către Hristu Șapera.

Steaua CSM EximBank o vă întâlni pe Banvit Bandirma, după ce formația turcă a trecut în campionat de Darussafaka Dogus, echipă ce evoluează în acest sezon în Euroliga masculină.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!