Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lewis, menajat în Liga Balcanică

Roxana Prichici

Roxana Prichici
26.01.2011

Conform regulamentului Ligii Balcanice în această competiție pot fi folosiți doar trei jucători non-europeani. BC Mureș are în componență patru americani, Jason Forte, JuJuan Cooley, Nick Covington și Dwight Lewis, astfel că antrenorul Deri Csaba va trebui să lase pe unul dintre ei pe bancă la meciul de astăzi cu KK Feni Industries. Cel mai probabil va fi vorba de Lewis, care a suferit o entorsă la gleznă în timpul unui antrenament. Al cincelea străin din lotul ”tigrilor” este sârbul Alexander Mladenovic.

În sezonul trecut, formația Gaz Metan Mediaș a fost exclusă din Liga Balcanică și amendată cu 7000 de euro după ce a încălcat de două ori regulemantul, folosind patru americani în partidele cu Rilski Sportist și Lovcen Cetinije. Cei patru jucători în cauză au fost Jarrett Howell, Deven Mitchell, Derrick Phelps și Kitwana Rhymer.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!