Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lewis Stallworth, scos pe targă la meciul dintre Voluntari și Timișoara

Lewis Stallworth, scos pe targă la meciul dintre Voluntari și Timișoara

Partida dintre CSO Voluntari și SCM Timișoara din Liga Națională de Baschet Masculin a avut parte de un moment extrem de nefericit în sfertul doi al partidei.

La un duel sub panoul Timișoarei, Lewis Stallworth s-a lovit genunchi în genunchi cu Tudor Gîrbea și a căzut pe parchet.

Meciul a fost întrerupt, Stallworth a fost ajutat de colegi să iasă de pe teren și apoi a fost consultat de medicii prezenți la Sala de Sport Gabi Szabo, pentru ca apoi să fie escortat pe targă, la ambulanță. (VEZI GALERIE FOTO)

Oficialii timișoreni speră ca Stallworth să nu fi suferit o accidentare la ligamentele genunchiului stâng.

La momentul accidentării, tabela indica 43-28 pentru ilfoveni, iar Stallworth marcase 8 puncte, cu 2 recuperări și 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!