Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lietkabelis a transferat un fundaș înaintea confruntării cu U-BT Cluj-Napoca

Lietkabelis a transferat un fundaș înaintea confruntării cu U-BT Cluj-Napoca

Miercuri, 7 februarie, începând cu ora 19:00, Lietkabelis va primi vizita lui U-BT Cluj-Napoca, într-un meci din etapa a 18-a a sezonului regulat din BKT EuroCup, ultima din această fază a competiției.

Lituanienii au un bilanț de 6 victorii și 11 înfrângeri și se află pe poziția a noua, nemaiavând nicio șansă de calificare în playoff-ul EuroCup. Cu toate acestea, Lietkabelis a făcut un transfer înaintea duelului cu alb-negrii.

Diante Baldwin, care a evoluat în prima parte a sezonului pentru Mitteldeutscher BC, a semnat cu Lietkabelis, fiind al doilea jucător de la formația germană care se alătură trupei lui Nenad Canak.

Primul a fost Stefan Bircevic, care s-a transferat la Lietkabelis cu puțin timp înainte de jocul din tur cu U-BT Cluj-Napoca, adjudecat de campioana României după două reprize de prelungiri: 120-111.

În Germania, Baldwin a avut medii de 12.4 puncte, 4.7 pase decisive și 2.9 recuperări.

În vârstă de 29 de ani, fundașul de 1.83 metri a absolvit UNC Greensboro în 2017 și apoi a jucat în Polonia (AZS Koszalin), Finlanda (Salon Vilpas, KTP Basket), Germania (Tiger Tubingen), Bulgaria (Chernomorets Burgas), Bosnia (Borac Nektar) și Serbia (KK Borac Cacak).

Conform site-ului oficial al lui Lietkabelis, Diante Baldwin va debuta pentru alb-vișinii în confruntarea cu Siauliai din campionat. Așadar, acesta nu va fi pe teren miercuri seara, împotriva elevilor lui Mihai Silvășan.

Confruntarea va fi transmisă pe Prima Sport 2.

*foto: aussiedlerbote.de

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!