Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Liga Balcanică - Craiova joacă marți în Kosovo

Ionuț Greere

Ionuț Greere
27.10.2014

SCM Universitatea Craiova va evolua marți, de la ora 19.30, în al doilea meci din sezonul 2014-2015 al Ligii Balcanice. Trupa lui Mandic  întâlnește în etapa a treia din grupa B echipa din Kosovo, KB Sigal Prishtina.

Cele două echipe s-au întâlnit și sezonul trecut al Ligii Balcanice. Pe 5 decembrie 2013 Craiova se impunea pe terenul celor de la Prishtina cu scorul de 83-72. Cel mai bun om în acea partidă a fost Levar Seals cu 24 de puncte și 3 recuperări.

În actualul sezon al Ligii Balcanice kosovarii au disputat deja două partide pe care le-au și câștigat, 85-59, pe teren propriu cu albanezii de la Vllaznia, respectiv 87-80 cu Mornar din Muntenegru. Oltenii au debutat cu stângul în BIBL, fiind învinși pe teren prorpiu de Kozuv cu 87-84.

Craiova nu va putea conta în această partidă pe trei jucători importanți. Pe lângă accidentările mai vechi ale lui Velickovic și Petroșor, înainte de partida din Liga Națională contra Universității BT Cluj, Ivan Bosjnak s-a accidentat și este indisponibil două săptămâni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!