Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Liga Balcanică - Egalitate la pauză între KS Vllaznia și SCM U Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.11.2014

După 20 de minute scurse din meciul dintre albanezii de la KS Vllaznia și SCM Universitatea Craiova, cele două formații se află la egalitate, scor 41-41 (25-25, 16-16). Meciul contează pentru etapa a 4-a din Liga Balcanică. 

În prima repriză, cei mai bun marcatori ai echipei conduse de Andelko Mandic au fost Nikola Vucurovic cu 11 puncte, respectiv Travis Bureau cu 10. De cealaltă parte, de la gazde, Mirza Saralija a pus 17 puncte pe tabelă, iar Nemanja Gavranic 13.

Înaintea acestul duel, nici Craiova și nici Vllaznia nu aveau trecut în cont vreo victorie în Liga Balncanică în actuala stagiune, doar faptul că oltenii au jucat 3 meciuri, mai mult cu unul decât adversarii din Albania. 

Vom reveni cu amănunte! 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!