Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LIGA BALCANICĂ. Predrag Badnjarevic: "Am luptat mai mult decât OKK şi am câştigat"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
16.11.2011

Antrenorul formaţiei BC Timişoara s-a declarat, chiar dacă nu în totalitate, mulţumit de modul în care a evoluat formaţia s-a în victoria cu 85-67 în faţa formaţiei OKK Belgrad. Tehnicianul alb-violeţilor a precizat faptul că meciul s-a câştigat prin multă muncă şi dăruire din partea elevilor săi.

Nu îmi place cum am jucat în prima parte, dar în repriza secundă am jucat bine, am luptat mai mult şi am câştigat. Am învins o echipă mai puternică decât Rilski şi Torus pentru că am luptat mai tare. Cheia meciului a fost în modul în care ne-am dăruit şi felul în care ne-am apărat. În repriza a doua am aşteptat şi apoi am atacat. OKK are multe individualităţi, dar noi nu i-am lăsat prea mult să joace.

Tehnicianul a comentat şi modul în care arbitrii au condus jocul. Aceştia au luat mai multe decizii controversate pe toată durata partidei, dar cel mai tare i-a durut pe timişoreni felul în care a fost sancţionat Branko Cuic. Sârbul a acumulat 3 greşeli personale înainte să fie sancţionat şi cu un fault tehnic pentru proteste.

Au fost decizii foarte ciudate. Atunci când i-au dat tehnic lui Cuic el nu a protestat. I-am întrebat pe arbitrii şi mi-au spus că a protestat cu două faze mai devreme. Au luat câteva decizii ciudate, dar cu toate acestea am câştigat.

Predrag Badnjarevic a analizat şi şansele echipei sale de a se califica mai departe din grupa A a Ligii Balcanice, după două înfrângeri şi victoria de marţi cu OKK.

Am vorbit cu jucătorii şi le-am spus că putem să învingem aici pe Rilski, să câştigăm cu Torus în deplasare. Avem şanse să ne calificăm mai departe. Vom lua fiecare meci pe rând.

Tehnicianul Leilor din Banat a vorbit deja şi despre următorul meci al alb-violeţilor, derby-ul de campionat cu Gaz Metan.

Trebuie să uităm repede acest meci şi să ne concentrăm pe meciul de sâmbătă, când trebuie să demonstrăm că merităm să fim pe primul loc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!