Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Liga Naționala devine vedeta din oferta Superbet

Liga Naționala devine vedeta din oferta Superbet

Euroliga, NBA și LNBM sunt în prim plan la Superbet, care a pregătit o ofertă completă de pariere, cu cote atractive pe aceste ligi, inclusiv pariuri pe clasamentul final. Pe lângă aceste variante, Superbet vine în sprijinul clienților săi, iubitori de baschet, care vor putea urmări live GRATUIT toate meciurile din Euroligă și NBA prin crearea unui cont pe site-ul Superbet.

Avem o zi plină cu meciuri din Liga Națională de Baschet Masculin, prezente în oferta Superbet. Noi am pregătit cinci recomadări de pariere, după cum urmează:

CSM Miercurea Ciuc vs FC Argeș Pitești – ora 17:00

Harghitenii s-au simțit bine pe teren propriu, acolo unde au obținut două victorii și au înscris minim 84 de puncte de fiecare dată. Îi vedem capabili să înscrie minim 73 de puncte în jocul de astăzi, pentru o cotă de 1.60 oferită de Superbet.

CSM Focșani vs CSO Voluntari – ora 17:00

Ilfovenii par să-și găsească încet, încet cadența și au făcut un joc ofensiv bun în ultima etapă. Gazdele, în schimb, au primit multe puncte la ultimele două jocuri de acasă, 89, respectiv 85. Mizăm tot pe puncte marcate, de această dată de oaspeți, peste 77.5 pentru o cotă de 1.65 la Superbet.

Rapid București vs SCM U Craiova – ora 18:00

Giuleștenii sunt favoriți în acest meci și au multe argumente în favoarea lor. Oltenii nu se simt prea bine și au fost ținuți în șah etapa trecută de CSM Târgu Jiu, echipă fără victorie în Conferința A. Noi mizăm pe o victorie, destul de clară, a feroviarilor, la un handicap de -3.5 puncte, pentru o cotă de 1.36 la Superbet.

CSM Galați vs SCM Timișoara – ora 18:00

Timișoara a avut parte de o deplasare, de-a lungul căreia au făcut și un popas la Sfântu Gheorghe. În plus, Dragan Petricevic se confruntă cu probleme de lot, Nikola Gajic și Adam Mirkovic fiind incerți și cu șanse mici să evolueze la malul Dunării. De aceea mizăm pe un handicap de +4.5 în favoarea gazdelor, pentru o cotă de 1.65 la Superbet.  

CSM Constanța vs Dinamo București – ora 18:00

Dinamo este fără succes pe teren străin în acest sezon. În etapa trecută nu a impresionat, chiar dacă a câștigat derby-ul cu Steaua. Constanța arătă bine acasă recent și tocmai cu Voluntari. Noi îi vedem învingători pe jucătorii de la malul Mării Negre, pentru o cotă de 1.53 la Superbet.

Recomandările redacției Baschet.ro pentru astăzi, jucate combinat, ne aduc o cotă totală de 9.06, dar puteți opta și pentru pariuri single.

Ne vedem și în SuperSocial în aplicația Superbet, unde puteți urmări și mai ușor recomandările redacție pe meciurile din cele mai importante ligi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!