Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Linos Chrysikopoulos, înainte de duelul cu U-BT: „Cred că suntem la un nivel bun”

Linos Chrysikopoulos, înainte de duelul cu U-BT: „Cred că suntem la un nivel bun”

Miercuri, 15 septembrie, de la ora 20:30, BC Peristeri va primi vizita lui U-BT Cluj-Napoca în semifinala turneului de calificare în grupele Basketball Champions League. Dacă trupa lui Mihai Silvășan a fost nevoită să treacă de Salon Vilpas pentru a ajunge aici, în schimb, echipa lui Sotiris Manolopoulos a fost repartizată direct în semifinală.

Unul dintre jucătorii transferați de Peristeri în această vară este Linos Chrysikopoulos, baschetbalist sosit de la AEK Atena. Acesta și-a început cariera la Aris Salonic, în 2008, și a mai jucat până în prezent pentru Pallacanestro Biella, PAOK Salonic, KAOD BC și Nea Kifissia.

În stagiunea precedentă, aflat pentru al doilea an consecutiv în lotul lui AEK Atena, a înregistrat următoarele cifre: 7.7 puncte, 2.6 recuperări și 1.1 pase decisive. Chrysikopoulos a avut procentaje de 34.6% din afara semicercului și 46.3% din acțiune.

Iată ce a declarat baschetbalistul originar din insula Corfu înainte de debutul oficial al echipei sale:

Momentul pe care l-am așteptat în ultima lună a venit în sfârșit. Cel mai mare obiectiv al echipei noastre ne stă înainte. Au mai rămas 24 de ore în care să ne pregătim cât de bine putem. Cred că suntem la un nivel bun. Totuși, dacă nu arătăm concentrarea necesară, totul se poate nărui fiindcă e un singur meci. Echipa trebuie să înceapă cu fundația, care în acest sezon este reprezentată de apărare. Dacă avem energie și jucăm fizic în fiecare fază, cred că nu vom avea nicio problemă”, conform peristeribc.gr.

Duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și BC Peristeri va putea fi urmărit pe canalul de YouTube al alb-negrilor, disponibil la următorul LINK.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!