Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lituanianul Tauras Jogela, cel mai eficient jucător al partidei dintre Pitești și Sibiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.10.2015

BCM U Pitești a pierdut duelul cu CSU Sibiu de pe teren propriu, 76-80, însă a dat cel mai bun om al meciului în persoana lituanianului Tauras Jogela
Venit de pe banca de rezerve, Jogela a reușit și așa să strângă nu mai puțin de 34 de minute petrecute pe parchet, timp în care a totalizat 21 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții și o singură minge pierdută, totul pentru un indice în dreptul productivității de 28 de unități. Baschetbalistul originar din Lituania a terminat meciul cu procentaje de 78% (7/9) din interiorul semicercului, respectiv tot 78% (7/9) de la linia de fault, în timp ce de la mare distanță a aruncat o singură dată, fără succes însă. 
Elevul lui Jovica Arsic are după 4 meciuri jucate în echipamentul Piteștiului medii de 17.3 puncte, 6.3 recuperări, 1.0 pase decisive, 1.3 intercepții, 1.5 mingi pierdute și 17.0 la eficiență, totul în 28:41 minute petrecute pe suprafața de joc. 
*Foto: Facebook BCM U Pitești
1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Bravo!
    Bravo, Tauras! Ai jucat exemplar.

    cu 8 ani în urmă (29.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!