Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Liviu Dumitru s-a accidentat în primul sfert al confruntării cu Samara

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
21.01.2014

Liviu Dumitru s-a accidentat la un picior în primul sfert al meciului pierdut de echipa sa, 77-80, cu Krasnye Krylia Samara în EuroChallenge Last 16.

Extrema de forță a lui Gaz Metan apucase să joace doar 6 minute și jumătate, timp în care și-a trecut în cont o recuperare și o pasă decisivă.

Astfel, Dumitru se alătură și el listei de accidentați de la Mediaș, din trupa lui Marcel Țenter fiind deja indisponibili Andrei Mandache și Giorgos Tsiaras, în timp ce alți jucători au acuzat probleme medicale mai puțin grave înainte de acest meci.

Rămâne de văzut cât de gravă este accidentarea lui Dumitru și dacă medieșenii vor aduce înlocuitori pentru jucătorii indisponibili în condițiile în care le va fi aproape imposibil să facă față cu o rotație atât de redusă.

*foto: Vlad Filipaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!