Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Liviu Puicu: ”La o tragere la sorţi este normal să existe şi noroc”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.01.2012

liviu puicu csm bucurestiCSM București va întâlni în semifinalele Cupei României la baschet masculin pe BCM U Pitești. Imediat după tragerea la sorți, Liviu Puicu, managerul echipei din Capitală, a declarat pentru totalbaschet.ro că, în ciuda faptului că se discută despre norocul pe care l-au avut la extragere, Piteștiul este o echipă bună, competitivă, una dintre cele mai bune în țșară în acest moment.

Ca la orice tragere la sorți este normal să existe și noroc. Acesta poate a fost de partea noastră, dar Piteștiul este o echipă care s-a calificat în acest Final 4, este o echipă competitivă, care poate face orice rezultat. O echipă care se califică în Final 4 este printre cele mai bune la acest moment, a spus Puicu pentru site-ul nostru.

Referitor la locul de desfășurarea a turenului managerul CSM-ului nu a putut preciza cu exactitate sala unde se vor desfășura partidele. Puicu spune că Sala Polivalentă, locul vehiculat de sursele totalbaschet.ro, este luată în calcul însă nu știe în acest moment dacă în perioada 17 – 18 februarie aceasta este sau nu ocupată.

Este prematur să discutăm în acest moment în ce sală se va organiza evenimentul. Vom vedea care va fi sala ce va fi rentabilă pentru un astfel de eveniment ținând cont de mai multe aspecte. Vorbim de un eveniment ce va avea loc peste o lună de zile, iar Sala Polivalentă este una care trăiește în mare parte din desfășurarea evenimentelor, și nu numai a celor sportive, și nu știm la această oră ce contracte sunt semnate pentru perioada Final 4-ului. O altă variantă ar fi Sala Floreasca, dar aceasta este inadecvată baschetului de performanță. Și cam aceastea ar fi opțiunile. Mai rămâne Sala FRBaschet care este o sală superbă, dar mică. Vom vedea, a precizat Puicu.

CSM București a câștigat dreptul de a organiza Final 4 Cupa României după ce a licitat cu suma de 44.000 RON. În semifinalele competiției se vor întâlni CSM București cu BCM U Pitești și BC Timișoara cu CSM Oradea. Turneul va avea loc în perioada 17 – 18 februarie

10 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    final4
    ...de parca nu stie toata lumea ca se trage ca CSM-ul sa fie impins cat mai sus si in cupa si in campionat; nu-i bate nimeni acasa, castiga licitatia pt final4 , li se dedica articole in presa de specialitate mai multe si mai mari decat oricarei alte echipe....
    Ar fi culmea sa se joace Final 4-ul la Arena de Baschet( se pare ca Polivalenta e ocupata), unde intra cateva sute de oameni; oricare dintre celelalte 3 locatii din tara erau mai potrivite

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Costin :

    @canguru
    Care ar fi motivele pentru care se dorește împingerea CSM-ului cât mai sus în Cupă și în Campionat?

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    @Costin
    Care sunt motivele pt care toate echipele doresc sa termine cat mai sus?( e retorica)

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    ?????????
    Licitezi dar nu stii unde joci ??? Vezi un parc LIBER in acea perioada ! VARZAAA !

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    @nexco
    Da asta nu ti-a placut? Zici ca evenimentul este peste un an nu peste o luna

    "Este prematur să discutăm în acest moment în ce sală se va organiza evenimentul. Vom vedea care va fi sala ce va fi rentabilă pentru un astfel de eveniment ținând cont de mai multe aspecte. Vorbim de un eveniment ce va avea loc peste o lună de zile"

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    sala
    Din declaraţia de mai sus reiese clar că au ştiut şi ca Polivalenta e ocupată, şi că Floreasca e inadecvată... aşa că se vor sacrifica cu sala mică, care, nu-i aşa, va fi ultima opţiune... Va fi un eveniment mic, micuţ, ca la noi... ce să ne mai batem capul... Cu siguranţă, se vor face sacrificii să se obţina sala FRB!

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    @mira
    Floreasca e varza de mult, au bagat bani in Arene de baschet (care poate fi folosita cel mult pt antrenamente si meciuri de juniori) in loc sa reabiliteze Floreasca care are istorie si traditie in baschet.
    De-aia nu vine lumea la baschet in Bucuresti ca nu are unde....

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • un invidios :

    ha
    arena frb e locul victoriilor csm.de ce va mai bateti capul atata?

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    pacat
    Chiar nimic nu conteaza decat oferta financiara ? Adica in oferta nu trebuia sa apara si sala unde se vor juca totusi si meciurile ?

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    @magyari
    Se vede ca nu ai fost la nici un meci al CSM in Bucuresti la Arena sa vezi ce conteaza...

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!