Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Liviu Puicu: "Nu am avut atitudine. A fost un meci pe care nu l-am controlat"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.04.2012

CSM Bucureşti a cedat joi seară, pe teren propriu, meciul patru al seriei cu BC Timişoara. Partida s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 77-76, care au egalat scorul la general: 2-2, urmând ca meciul decisiv să aibe loc la Timişoara.

La finalul jocului site-ul nostru a stat de vorbă cu Liviu Puicu care ne-a declarat că echipa sa nu a controlat deloc meciul şi nu a avut atitudine.

Timişoara a condus de la început până la final. Dacă vezi doar scorul, 77-76, ai spune "vai ce ghinion". Din punctul meu de vedere de ce mi-a fost frică nu am scăpat. Am spus că avem două dezavantaje după meciul de ieri. Unul că, se întâmplă în general, ca după ce face un meci bun şi se duce în faţa unei calificări istorice pentru clubul nostru, se duce pe culmile unei euforii care nu este controlabilă. Al doilea dezavantaj este faptul că echipa Timişoarei este o echipă mult mai experimentată în meciuri de o asemenea avengură. Sunt jucători care pot gestiona mai bine finalurile de joc. Chiar dacă porneau cu 2-1 pentru CSM ştiam că vor avea emoţii, însă noi nu am avut atitudine. Acest lucru a făcut ca tot meciul să alergăm după ei. Ne-am apropiat la un singur coş datorită unei reuşite de NBA a lui Martinic. A fost un meci pe care nu l-am controlat sub nicio formă.

Oficialul bucureştean este de părere că dacă CSM joacă baschet, atunci poate bate pe oricine.

Am practicat nişte meciuri foarte bune, în special meciurile impare. Dacă ne luăm după această teorie ne gândim că avem şanse la Timişoara. Într-adevăr că avem şanse însă când jucăm baschet putem bate pe oricine. Când nu avem atitudine şi nu jucăm baschet atunci clar că se întâmplă ca azi să nu putem câştiga.

Întrebat ce părere are de presiunile puse de către Vermeşan, pe parcursul acestor două zile, Liviu Puicu a declarat că oficialul timişorean nu o să înveţe niciodată să se comporte, deoarece e prea târziu.

Domnul Vermeşan a obişinuit baschetul românesc cu astfel de tactici care sunt egale cu vârsta lui. Nu ştiu cine mai pleacă urechea la astfel de mioriţe. Printre altele eu am obligaţia de a proteja echipa de toate aceste spectacole pe care le face domnul Vermeşan. E mult spus domnul, dar aşa s-a calificat el. Dacă făcea o şcoală pe astfel de meserie ştia să se comporte. Presiunea face parte din regula jocului, într-o funcţie de acest gen, dar dumnealui a făcut treaba aceasta de foarte mult timp şi crede că această tactică îl face câştigător. Nu cred că persoanele pe care a făcut presiune mai pot fi influenţate de astfel de persoane. Vermeşan nu o să mai înveţe niciodată să se comporte, e prea târziu.

1 comentariu la aceasta stire:
  • doctorul :

    Penibil
    Individ mai penibil decat puicu nu exista.O c...a de om.In 100 de ani de aici inainte nu poate sa realizeze in baschet nici 5% din cea a facut Adi Vermesan.Pun pariu ca in cel mult doi ani dispare din baschet.

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!